Nijmegen heeft de Waalbrug, De Oversteek én Sabine Broks Teksten: de brug naar tekstperfectie!

"Veel wijsheid ligt in korte woorden besloten." Met deze legendarische uitspraak sloeg de Griekse dichter Sophokles de spijker absoluut op zijn kop. De uitspraak van Sophokles is eeuwenoud. De hedendaagse teksten echter zijn vaak langdradig, onduidelijk en slordig. Daarom streef ik dit begrip na: tekstperfectie!

Ik ben Sabine Schuuring-Broks, woonachtig in Nijmegen. Teksten zijn mijn vak. Corrigeren, redigeren en schrijven zijn drie passies van mij. Ik heb het diploma journalistiek (Fontys Hogeschool Tilburg) in mijn pocket. Daarnaast jarenlange ervaring bij een nieuwsblad. Kromme zinnen, type- en spelfouten: daar krijg ik spreekwoordelijk gezegd kromme tenen van. Als je erop let, kom je tekstuele onjuistheden overal tegen. Ik pak deze graag aan!

Vandaar dat ik mijn eigen tekstbureau heb opgezet. Interviewen, (her)schrijven en researchen vind ik heerlijk om te doen. Met als doel om uiteindelijk een pakkende, duidelijke, prettig leesbare tekst op mijn beeldscherm te zien verschijnen. Tekstschrijver: mijn hobby, mijn vak. 

Make-up
haalt oneffenheden weg, Sabine Broks Teksten maakt een eind aan tekstuele onjuistheden en geeft uw tekst een perfecte
make-over.