Get Adobe Flash player

Disclaimer

Copyright en inhoud:

Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door de eigenaar van Sabine Broks Teksten. Elke inbreuk kan leiden tot burgerrechtelijke of strafrechtelijke vervolging.

Externe informatie:

Deze website bevat links naar websites of naar webpagina's van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan. De site is evenmin verantwoordelijk voor de reacties die gepost worden op het gastenboek en de inhoud van berichten die niet door de beheerder geschreven zijn.

Linken naar deze site:

Het is de gebruiker van Sabine Broks Teksten toegestaan, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever, een koppeling aan te brengen tussen uw site en de site van Sabine Broks Teksten Op onze linkpagina en partnersectie vindt u enkele mogelijkheden terug die u kunt gebruiken om naar ons te linken. Indien u een banner wenst te plaatsen, neemt u contact op met de webmaster.

Het gastenboek:

Deze site is niet verantwoordelijk voor de berichten en reacties die op het gastenboek gepost worden. Indien er een inbreuk is, wordt u verzocht om Sabine Broks Teksten daarvan meteen per elektronische post op de hoogte te brengen via dit formulier. Wij zullen al onze mogelijkheden aanwenden om het probleem op te sporen en maatregelen te treffen. De desbetreffende betrokken personen zullen geen toegang meer krijgen tot het gastenboek.

Melding van schending van privacy:

Indien u meent dat Sabine Broks Teksten een onrechtmatige inbreuk pleegt op uw privacy, wordt u verzocht om Sabine Broks Teksten daarvan meteen per elektronische post op de hoogte te brengen via dit formulier. Wij zullen al onze mogelijkheden aanwenden om het probleem op te sporen en maatregelen te treffen.

Sabine Broks Teksten:

De naam Sabine Broks Teksten mag niet gebruikt worden op andere sites, tenzij hiervoor toestemming is verkregen van de webmaster. Men mag te allen tijde linken naar deze website met Sabine Broks Teksten in de titel. Indien u de naam Sabine Broks Teksten gebruikt op uw site, mogen wij verdere stappen overwegen aangezien deze naam beschermd is.


® 2010-2019 Sabine Broks Teksten
Alle rechten voorbehouden