Portfolio

Corrigeren/redigeren

Uw tekst verandert in een prettig leesbaar, duidelijk en foutloos verhaal wordt. Alle taal- en spelfouten worden eruit gehaald. Verder schrap ik overbodige woorden en vervang woorden die te vaak voorkomen door synoniemen.

Herschrijven

Bij een stuk herschrijven ga ik als tekstschrijver nog dieper in op de inhoud van de tekst. Behalve de tekstcorrectie en redactie, neem ik ook de schrijfstijl en tekstopbouw voor mijn rekening. Ik ga aan de slag met de aangeleverde basistekst en pas deze aan, zodat het verhaal de doelgroep beter bereikt. Denk aan: commerciëlere aanpak, slogans, minder jargon, directer en meer gericht op de doelgroep. Wanneer ik tijdens het redigeren tegenstrijdigheden in de tekst tegenkom, lever ik deze uiteraard als suggestie aan.

Tekstschrijver

Aan de hand van de wensen van de klant, ga ik een tekst schrijven. Als er niet voldoende informatie wordt aangeleverd, neem ik ook de research voor mijn rekening. Denk aan interviews en het raadplegen van naslagwerken. Ik bewaak tevens de huisstijl. Op deze manier hebt u een tekstschrijver die zich volledig aanpast aan uw wensen. Als u een professioneel tekstbureau  zoekt, dan is Sabine Broks Teksten the place to be.