Get Adobe Flash player

manuscript Gecorrigeerd:  Ik, Annamaria.  Het verhaal van een zwarte lerares op de basisschool.

Samenvatting


Lerares, een vak dat veel meer inhoudt dan alleen lesgeven…
Annamaria verliet in de jaren zeventig Suriname om in Nederland te studeren. Ze startte haar carrière op 'witte scholen' en         werkte vervolgens in een Haagse aandachtswijk, waar in een rap tempo het begrip 'zwarte scholen' zijn oorsprong vond. Ze maakte tijdens haar veertigjarige loopbaan tragische zaken mee als pestende collega’s, discriminatie, probleemleerlingen en ingrijpende ontwikkelingen binnen de onderwijswereld. En niet te vergeten de tragedies die haar leerlingen troffen als incest, dronkenschap, zelfmoord en criminaliteit. Ook beleefde ze grappige en ontroerende momenten. Een aangrijpend waargebeurd verhaal, verweven met de nodige humor.

Bestellen kan via deze link.

Referentie:

'Mijn dank gaat uit naar Sabine Schuuring-Broks voor haar professionaliteit en geduld om het omvangrijke manuscript (dat velen afschrikte) herhaaldelijk te lezen om te corrigeren en redigeren. Dank voor je steun en de zeer prettige communicatie tijdens dit proces.' Annemarie Kelly, auteur.

Gecorrigeerd: Avonturen van Nassim.Nassim

Samenvatting

Nassim voelt zich niet lekker. Hij kan niet slapen en spelen. Hij kan niet eten en leren. Op school gaat het steeds slechter. Ooit was hij een heel slimme jongen en haalde hij allemaal goede cijfers, maar nu weet Nassim niet eens meer hoeveel 1+1 is! Mama neemt hem mee naar de dokter. Nassim is zenuwachtig. De dokter luistert naar Nassims hartje en zegt iets tegen hem. Wat zegt de dokter tegen Nassim? Nieuwsgierig? Lees dan snel dit boek! Drie leuke, leerzame verhalen over Nassim in één boek!

Bestellen kan via deze link.


® 2010-2019 Sabine Broks Teksten
Alle rechten voorbehouden